Atelier MOOISCH 
 Workshops ,decoraties en KUNST  

De Workshops bij MOOISCH 

In de werkruimte onder de winkel van MOOISCH Conceptstore, worden diverse creatieve workshops georganiseerd.

Het aanbod wisselt steeds en is op de agenda van MOOISCH Conceptstore te vinden. Je kan je individueel aansluiten bij workshops die in de agenda staan. Maar je kan ook een workshop voor jouw eigen gezelschap aanvragen.

Wij verzorgen ook  creatieve kinderfeestjes, ouder & kinderworkshops en vriendinnen of familie uitjes van 4 - 8 personen. Voor grotere groepen kunnen we een andere locatie gebruiken of we komen op uw locatie.

HET AANBOD : 

Workshops op aanvraag ;

HIGHTEA Sweettea OF LUNCH Tijdens of na een workshop kunnen wij tegen meerprijs een lekker taartje ,Sweet Tea of koffie met gebak of een proeverijtje van zoetigheden verzorgen. Tevens is er mogelijkheid tot het laten verzorgen van een lunch. Vraag naar de mogelijkheden dan komen we er vast wel uit!

AGENDA VOOR WORKSHOPS EN EVENEMENTEN In de AGENDA kan je zien wat er op het moment op het programma staat en kan je je inschrijven of kom even langs voor meer informatie! De koffie en thee staan klaar!

Wil je een workshop volgen? Zelf een workshop of cursus organiseren? Zoek je een werkplek? Of heb je een vraag over deze onderwerpen? Vul dan onderstaand contactformulier in;

CONTACT FORMULIER


 


E-mailen
Map
Instagram