Mooisch concept-store

 

WORKSHOPS & HUURPLEKKEN

WORKSHOPS EN ANDERE EVENEMENTEN: 

Kom jij ook een leuke workshop of cursus volgen of wil je zien hoe iets wordt gemaakt tijdens een demonstratie? Kijk dan in de agenda wat er allemaal op het programma staat bij MOOISCH en schrijf je in of kom langs!! De koffie en thee staan klaar!


AGENDA VOOR WORKSHOPS EN EVENEMENTEN 
Klik op onderstaande knop voor een kijkje in de AGENDA van MOOISCH concept-store.

 

 

WORKSHOPPLEK 

Wil je graag een plek reserveren om jouw originele creatieve workshop/cursus aan te bieden? Bij MOOISCH is hiervoor plek tot 12 personen beschikbaar. Deze plek huur je per dagdeel. Dit is inclusief een kopje koffie of thee en online promotie voor je evenement. MOOISCH zet alle workshops in de agenda, die online te zien is op Facebook en op deze website..

Huurplekken VOOR MAKERS: 

Er zijn diverse plekken beschikbaar op wanden, toontafels, planken, vitrinekasten, kaartenrekken en nog meer leuke plekken. Je kan in overleg je eigen display of presentatiemateriaal meenemen,mts deze passend zijn binnen het concept van de winkel. Huurplekken zijn er variërend in prijs, afhankelijk van hoeveel ruimte je nodig hebt ,we kijken samen welke plek je graag wilt en waar jou werk mooi tot zijn recht komt.

CONTACT FORMULIER

Wil je een workshop volgen?

Zelf een workshop of cursus organiseren en hiervoor een werkplek huren?

Wil je graag een plek huren voor het plaatsen van jouw werk en wil je hierover meer informatie of heb je andere vragen?

Vul dan onderstaand contactformulier in voor meer informatie: